Skip to main content

Dom zdravlja Zagreb – Centar u suradnji s Vijećem gradske četvrti Novi Zagreb – istok pokreće akciju prikupljanja potpisa za otvaranje ordinacija za pedijatriju i ginekologiju koje bi bile smještene u sklopu Doma zdravlja u Zapruđu. U svrhu rasterećenja ambulante u Dugavama potrebno je prikupiti 1738 valjanih potpisa za otvaranje novih ordinacija pedijatrije i ginekologije na području gradske četvrti Novi Zagreb – istok.

Pozivamo sve stanovnike naše četvrti da svojim potpisom podrže jačanje kapaciteta dostupne zdravstvene skrbi u našem susjedstvu!

Akciju podržite svojim potpisom u prostorima Domova zdravlja Dugave, Utrine, Zapruđe i Središće, u radno vrijeme ambulanti.

Mjesto prikupljanja potpisa u sklopu Doma zdravlja Dugave

Također, otvaranje novih ambulanti možete podržati svojim potpisom na štandu u subotu 10.2.2024. od 8 do 12 sati na tržnici Utrina (sjeveroistočni ugao), te u nedjelju 11.2.2024. od 8 do 12 sati u ulici Karla Metikoša (kod Hrvatske lutrije).

Potpisuje se izjava o iskazu interesa za promjenom liječnika pedijatrije i/ili ginekologije na novog liječnika u ambulanti Zapruđe. Izjava ne obvezuje potpisnika na promjenu liječnika, već informira HZJZ o interesu građana o volji za potencijalnu promjenu liječnika ukoliko se otvori nova ambulanta u Zapruđu. Za novu ordinaciju pedijatrije mogu potpisati svi te je potrebno prikupiti 238 potpisa, dok za novu ordinaciju ginekologije interes mogu iskazati isključivo žene i potrebno je 1500 valjanih potpisa.

Mjesto za prikupljanje potpisa – Dom zdravlja Zapruđe