Skip to main content
Izvještaj vijećnika

Vijećnik Eugen Vuković (Zagreb je NAŠ!): Izvještaj s 2. sjednice Vijeća Mjesnog odbora Vrbik

By 29.01.2018.June 14th, 2020No Comments

Dnevni red:

  1. Informacija o Planu Malih komunalnih akcija Mjesnog odbora Vrbik za 2017.
  2. Dogovor o daljnjem radu (dežurstvo, sazivanje sjednica i dr.).
  3. Prijedlog Zaključka o pomicanju spremnika za papir, tekstil i plastiku.
  4. Prijedlog Zaključka o popravku sprave za vježbanje odraslih.
  5. Pitanja, prijedlozi i obavijesti

Pod točkom 1. predsjednica je vijećnike pozvala da u razdoblju od narednih nekoliko mjeseci aktivno obilaze i promatraju područje Mjesnog odbora kakao bi se što kvalitetnije mogli formulirati prijedlozi za Male komunalne akcije u 2018. godini.

Pod točkom 2. dogovoren je termin kada bi vijećnici MO Vrbik trebali dežurati u prostorijama MO i biti dostupni za razgovor s građanima. Dogovoreno je da će se vijećnici izmjenjivati u dežuranju, a termin za dežurstva biti će svaku srijedu od 18:00 do 19:00. [naknadna napomena: zbog radova na domu Mjesnog odbora ova dežurstva su nakon mjesec dva prekinuta].

Pod točkom 3. donesen je zaključak da se spremnici za papir, tekstil i plastiku na adresi Vrbik XIII pomaknu malo prema jugu. Povod ovoj odluci je bila pismena primjedba jednog građanina koja je stigla na adresu Mjesnog odbora, a u kojoj se tražilo da se spomenuti kontejneri pomaknu radi bolje preglednosti prometnica i putova koji se spajaju blizu spomenute točke.

Pod točkom 4 donesen je zaključak koji se traži da se popravi sprava za vježbanje odraslih na vježbalištu na kninskom trgu.