Pravila privatnosti

 

Zagreb je NAŠ! poštuje vašu privatnost te posluje u skladu sa svim aktualnim Zakonima što uključuje i Uredbu o zaštiti osobnih podataka GDPR (Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine).

Zagreb je NAŠ! se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca i partnera, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su potrebni za ispunjenje naših obveza.

Koje podatke prikupljamo, zašto ih prikupljamo i kako ih koristimo?

  • Podaci koji se automatski prikupljaju posjetom našoj web stranici:

Prilikom korištenja naše web stranice prikupljaju se podaci iz kolačića. Ovakvi podaci prikupljaju se od strane Google-a pomoću usluge Google Analytics (GA) na našoj web stranici. Svi podaci koje GA prikuplja ne mogu vas osobno identificirati i dijele se na anonimnoj osnovi. Podaci koji se na ovaj način prikupljaju su opći podaci poput vrste preglednika, geografske lokacije, broja posjeta.

Sve navedene informacije koriste se kako bi upravljali našom web stranicom i poboljšali njen sadržaj u skladu s potrebama posjetitelja. Podaci se ne koriste za daljnju  obradu i ne prosljeđuju se trećim stranama.

Kolačiće možete dopustiti, obrisati ili blokirati na vašem pregledniku.

  • Vaši osobni podaci

Vaše osobne podatke prikupljamo za potrebe komunikacije. Podatke prikupljamo  samo u slučaju kada nam ih dobrovoljno date putem telefona, kontakt obrasca ili e-maila i pritom date privolu za prikupljanje osobnih podataka. Privolu za obradu osobnih podataka osoba mlađih od 16 godina može dati nositelj roditeljske odgovornosti.

Sve osobne podatke koristimo isključivo u svrhu za koje je privola dana i ne prosljeđujmo ih trećim stranama, osim kada smo to dužni u skladu sa zakonskim obvezama.

Čuvanje i zaštita vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke čuvamo do prestanka svrhe za koju su isti prikupljeni. Nakon prestanka svrhe korištenja podaci se brišu.

Vaše osobne podatke obrađujemo uz odgovarajuće poštovanje sigurnosti i povjerljivosti osobnih podataka, što obuhvaća i sprečavanje neovlaštenog pristupa osobnim podacima i opremi kojom se koristi pri obradi podataka ili njihove neovlaštene upotrebe.

Vaša prava

Kao naš korisnik, u svakom trenutku imate pravo na:

  • pristup svojim podacima
  • informiranje o tome koje vaše podatke imamo, kako se podaci koriste i obrađuju
  • brisanje podataka i povlačenje privole
  • ispravak osobnih podataka u slučaju kada su podaci netočni/nepotpuni
  • prenosivost podataka
  • podnošenje prigovora

Navedena prava možete ostvariti slanjem e-maila na zagrebjenas@gmail.com. Navedena e-mail adresa služi i za sve dodatne upite i informacije vezane za politiku privatnosti.