Doniraj!

 

Podržite platformu Zagreb je NAŠ! novčanim donacijama. Vaše donacije iskoristit ćemo kako bismo građane Zagreba informirali o tome što radimo, za što se zalažemo i kako nam se mogu priključiti.

Svi ljudi koji su se angažirali u platformi – od rada na programu, u kvartovima i koordinaciji do produkcije vizualnih materijala, videa i rada na društvenim mrežama – te poslove obavljaju volonterski i već su do sada uložili veliku količinu energije i vremena. No za neke stvari, poput oglašavanja, tiska, nabave rekvizita za akcije ili bankovnih naknada ipak je nužan novac.

Kako biste uplatili donaciju, molimo unesite tražene podatke u formular niže, nakon čega ćete dobiti nalog za plaćanje.

Bez traženih podataka vaša donacija je anonimna te je nećemo moći iskoristiti. Sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe, dužni smo o svim donacijama izvijestiti javnost, što uključuje i objavu vaših osobnih podataka. Vaše osobne podatke nećemo koristiti u druge svrhe.

Ako imate pitanja vezanih za donacije, javite nam se na donacije.zagrebjenas@gmail.com.
* Izjavljujem da se protiv mene ne vodi postupak naplate dospjelih nepodmirenih obveza prema državnom proračunu odnosno proračunu jedinice samouprave ili zaposlenicima.
* Razumijem da prema Zakonu o financiranju političkih aktivnosti, izborne promidžbe i referenduma, a u svrhu nadzora financiranja političke promidžbe, Državno izborno povjerenstvo mora o svim donacijama izvijestiti javnost. Stoga, sukladno Zakonu, Državno izborno povjerenstvo objavljuje imena i prezimena donatora, njihov OIB te iznos donacije, a u slučaju pravnih osoba i adresu sjedišta.
Prihvaćam pohranjivanje moje e-mail adrese za potrebe slanja obavijesti o radu Zagreb je NAŠ!. Saznaj više u Pravilima privatnosti.