Skip to main content

U nedjelju, 9.5. na nasipu ispred Boćarskog doma stanovnici mjesnih odbora Cvjetno naselje, Veslačko naselje i Savski kuti imali su se priliku upoznati s našim kandidatima za vijeća, programom i planovima za kvart, ali i našim čudom tehnologije i uvjerljivim prvakom u u brzini dijeljenja letaka – čukmobilom tvorca Krešimira Čukmana.

Uz možemobil su naše kandidatkinje i kandidati – nositeljica liste za vijeće gradske četvrti Trnje Frana Laća i nositeljica za mjesni odbor Veslačko naselje Sanja Bosnar Halapija, kao i vijećnički kandidati Jovica (Cvjetno naselje) i Filip (Veslačko naselje) postizali zavidne brzine i uspješnost u podjeli velikog broja letaka.

Kako čuk prima samo dva putnika, dio snaga aktivirao se na čvrstom tlu: naše Tatjana Grgas (Savski kuti) i Iva Marčetić s građanima su podijelile planove o oživljavljavanju prostora uz Savu i rješavanje problema otpada koji narušavaju kvalitetu života zajednice.

Nakon velikih brzina i dobre glazbe ekipa se pregrupirala i s građanima razgovarala o sigurnosti prometa u našem kvartu, biciklističkim stazama i kulturnim sadržajima koji nam nedostaju. Mnogi građani prepoznali su potrebu za ponudom svježeg voća i povrća i podržali našu inicijativu za pokretanjem malog vikend-placa.

Veselimo se svim vožnjama koje nas čekaju u vijećima!