Doniraj!

Podržite platformu Zagreb je NAŠ! novčanim donacijama. Vaše donacije iskoristit ćemo kako bismo građane Zagreba informirali o tome što radimo, za što se zalažemo i kako nam se mogu priključiti.

Svi ljudi koji su se angažirali u platformi – od rada na programu, u kvartovima i koordinaciji do produkcije vizualnih materijala, videa i rada na društvenim mrežama – te poslove obavljaju volonterski i već su do sada uložili veliku količinu energije i vremena. No za neke stvari, poput oglašavanja, tiska, nabave rekvizita za akcije ili bankovnih naknada ipak je nužan novac.

Kako biste uplatili donaciju, molimo unesite tražene podatke u formular niže, nakon čega ćete dobiti nalog za plaćanje.

Bez traženih podataka vaša donacija je anonimna te je nećemo moći iskoristiti. Sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe, dužni smo o svim donacijama izvijestiti javnost, što uključuje i objavu vaših osobnih podataka. Vaše osobne podatke nećemo koristiti u druge svrhe.

Ako imate pitanja vezanih za donacije, javite nam se na donacije.zagrebjenas@gmail.com.

1. Pravna ili fizička osoba

Sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe ukupna vrijednost donacija pravne osobe ne smije prelaziti 200.000,00 kuna u kalendarskoj godini.
Sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe ukupna vrijednost donacija fizičke osobe ne smije prelaziti 30.000,00 kuna u kalendarskoj godini.

2. Odaberi iznos

50 kn
za 50 kuna možemo otisnuti 150 letaka
100 kn
za 100 kuna možemo kupiti kanticu boje za tisak majica
500 kn
za 500 kuna možemo otisnuti transparent
1000 kn
za 1000 i više kuna možemo unajmiti plakatna mjesta
... ili upiši sam/a

3. Osobni podaci